Fotograf

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo
Wandel Music - musik til fest
tel:+4532112116
booking/kontakt

Bryllupsklar

FOTOGRAF

 

Professionel fotograf til bryllup

Hvis I vælger at hyre en professionel fotograf til jeres store dag, er det altid en god idé at overveje hvilke billeder I ønsker: Er det det store obligatoriske bryllupsfoto af jer på et flot sted? Skal der tages professionelle billeder af hele selskabet? (F.eks. parfotos og et gruppefoto med alle gæster og brudeparret) Skal der tages professionelle billeder under spisning og dans? Skal der optages video?

 

Der er meget stor forskel på priser inden for landets mange professionelle fotografer og amatørfotografer. Nogen fotografer er måske kunstnerisk anlagt og nogen har fotoredigering med i deres pris, hvor alle billeder bliver nøje gennemgået og behandlet, så de kommer til at fremstå bedst muligt.

Nogen tilbyder en fotobog og nogen tilbyder at trykke billeder og levere i rammer.

 

Det er altid en god idé at se noget af fotografens arbejde før I vælger at booke, så I er sikker på at hans måde at tage billeder på også passer til jeres ønsker. De fleste fotografer har en hjemmeside, hvor I vil kunne se deres arbejde, hvordan de arbejder med farver, lys og kontraster, og sidst men ikke mindst hvordan de komponerer billeder.

 

Uanset hvad I ønsker jer af en fotograf, er det altid vigtigt at forventningsafstemme med den fotograf i vælger, så I ved præcis hvad I betaler for.

fotograf til bryllup og vielse
Den store flotte bryllupskage

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved