Bryllupsfoto

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo
Wandel Music - musik til fest
tel:+4532112116
booking/kontakt

Bryllupsklar

BRYLLUPSFOTO

 

Når den store dag skal foreviges, er der mange forskellige løsningsmodeller. De fleste hyrer en professionel fotograf, til at tage det obligatoriske billede brudeparet, måske nogle billeder af alle gæsterne, eller af hele bryllupsmiddagen.

 

I "gamle" dage, var det meget normalt at man lagde engangs-kameraer ud på bordene, men nu til dags, hvor de fleste har en smartphone ved hånden, har de digitale billeder for alvor taget over.

Der findes flere bryllups-foto-apps, som kan bruges til at samle alle billeder der tages i løbet af dagen/aftenen, og mange vælger også at bruge de sociale medier, f.eks. instagram, og oprette et unikt #hashtag som gæsterne kan bruge når de uploader billeder.

Ulempen ved at bruge de sociale medier er dog, at billederne typisk ikke uploades i den bedste kvalitet, og hvis I ønsker at bruge alle billeder i en fotobog efterfølgende, kan den lave opløsning på billederne resultere i pixelerede (grynede) billeder.

 

Mange vælger at installere en såkaldt "photobooth" på stedet hvor festen skal holdes, som kan bruges til at lave nogle gode selfies. Læs mere om photobooth

bryllupsfoto, fotograf

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved