Mad og Drikke

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo
Wandel Music - musik til fest
tel:+4532112116
booking/kontakt

Bryllupsklar

Mad og drikke til bryllup

Stjernekok, kogekone eller catering?

 

Når I søger efter restaurationer/kokke/catering er det altid en god idé at høre hvad andre anbefaler, samt at finde ud af hvad der er råd til i budgettet.

 

Kuvertpriser varierer meget efter kvaliteten, samt beliggenhed af restaurationen. Om man vil have en kogekone i et forsamlingshus, en 3 stjernet Michelin-kok, eller det der ligger midt i mellem, afspejles naturligvis i kuvertprisen.

 

Når I har udvalgt én eller flere mulige restaurationer/kokke, så sørg for altid at få et skriftligt tilbud inkl. moms og bed om at komme til en prøvesmagning, så I kan vurdere om I har valgt den rigtige menu og om råvarerne er i orden.

 

Uanset hvilken løsning I vælger, så sørg altid for at få en skriftlig aftale/kontrakt, så I ved hvad I kan forvente og der ikke er nogen tvivl om hvad aftalen indebærer.

 

Portionsanretning eller Buffet?

Begge muligheder kan være den perfekte løsning. Men det afhænger typisk af hvor mange gæster der er inviteret. Til bryllupper spiller tiden ofte ind, idet man jo gerne skal nå mange taler og indslag samt brudevalsen inden midnat.

 

Ved buffet vil der ofte gå lidt længere tid, før alle har fået noget på tallerkenerne, så har I inviteret mange gæster, vil det være en rigtig god idé at sætte ekstra tid af til middagen, så alle indslag kan nås uden det bliver for stresset.

 

Ved portionsanretninger, er det vigtigt at I ved en prøvemiddag finder ud af om I kan blive mætte af den mængde der serveres, eller om der skal bestilles 2 serveringer af hovedret.

 

Drikkevarer

Oftest kommer tjenere ind og skænker vin eller øl/vand.

Det kan ved fester med mange deltagere være en kæmpe fordel, hvis man sørger for at folk selv kan forsyne sig med vin ved bordene, da det vil give ekstra tid til indslag. En anden fordel ved denne løsning er, at man måske også kan spare lidt på drikkevarerne, idet tjenerne ikke hele tiden laver refill.

hvad skal man vælge til bryllupsmiddagen

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved