Budget

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo
Wandel Music - musik til fest
tel:+4532112116
booking/kontakt

Bryllupsklar

Budget

Det er rigtig vigtigt at lave et budget for den store fest.

 

Først og fremmest skal I finde ud af, hvor mange kroner I vil bruge på jeres livs fest. Hvad er realistisk at I kan nå at spare op til?

 

Hernæst skal I i gang med at undersøge priser på de forskellige elementer til den store dag.

Der er mange poster på et bryllupsbudget, og af de vigtigste kan selvfølgelig nævnes: Stedet, maden, brudekjole, vielsesringe, musikken, transporten, fotografen, bryllupskage - og skal der også være råd til en bryllupsrejse?

 

Det er en god idé at indhente tilbud fra flere steder, så I kan sammenligne både på priser og på kvalitet. Husk at pris og kvalitet ofte hænger sammen, så hvis I ønsker det bedste af det bedste, så koster det også derefter.

 

Et bryllupsbudget kan hurtigt nå skyhøje højder, hvis alle drømme skal gå i opfyldelse. Prisen her afhænger i høj grad af hvor mange gæster der inviteres, da den største post på budgettet typisk er maden/restaurationen.

 

Hvis budgettet er lille, er det altid en god idé at finde sine kreative evner frem. Selv med et lille budget, er det muligt at skabe rammerne til den perfekte bryllupsfest, men det kan selvfølgelig kræve en del ekstra arbejde.

hjælp til bryllupsbudget, skabelon

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved