Musik til receptionen

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo
Wandel Music - musik til fest
tel:+4532112116
booking/kontakt

Bryllupsklar

Musik til bryllupsreceptionen

 

De fleste brudepar vælger at brænde hele musikbudgettet af på musikken til om aftenen, men er der luft i budgettet, ser man jævnligt at enten en pianist, en duo eller trio, der kan spille enten afdæmpet jazz/loungemusik eller klassisk musik, mens gæsterne nyder et glas champagne til bryllupskagen.

 

Prisniveauet varierer naturligvis alt efter hvad I søger, samt hvor lang tid I ønsker musik til receptionen. Men som udgangspunkt, skal man nok regne med minimum 2.500 kr. ved en solomusiker, 4500 kr. ved en duo og 6500 kr. ved en trio for musik i op til 3 timer.

 

Uanset hvad der er råd til i budgettet, er det altid vigtigt at gøre sig klare overvejelser omkring hvilken genre/stil man ønsker og det er ligeledes vigtigt at finde ud af om lokaliteten er egnet til live-musik. Er der f.eks. tale om en udendørs reception, kræver det som regel at der er egnede forhold for musikere, før de vil stille deres instrumenter op udendørs. Sørg altid for at have en form for overdækning og ordentlige udendørs strøminstallationer, hvis du booker musik til udendørs reception.

musik til bryllupsreception

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved