Musik til vielsen

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo
Wandel Music - musik til fest
tel:+4532112116
booking/kontakt

Bryllupsklar

Musik til vielse

 

Det er meget normalt nu til dags, at der bookes en sanger/sangerinde, en musiker, et kor eller et strygerensemble til at fremføre en eller flere sange til vielsesceremonien.

 

Her er det vigtigt at gøre sig overvejelser om hvilken musikalsk stil der ønskes, samt hvordan musikken skal ledsage ceremonien. Skal den eller de musikere der bookes spille med på fællessalmer? Hvilken/hvilke sange skal spilles? Skal musikken komme som en overraskelse eller skal den være med under hele ceremonien?

 

Priser på musik til vielse varierer alt efter hvilken løsning man vælger. Er der tale om en vennetjeneste eller booker man en professionel løsning? Typisk ligger prisen ved professionelle løsninger på minimum, 1800 kr. + transport pr. medvirkende (+ eventuel bookingsalær ved booking gennem bureau) for denne type optræden.

 

Husk at tale med præsten om musikken

Ved kirkelig vielse: Husk altid at cleare det med kirken/præsten inden I booker musik til jeres vielse, da der i nogen tilfælde kan være kirker/præster, der ikke tillader brug af 'utraditionel' musik.

 

Udendørs vielse

Ønsker I udendørs vielse, er det altid vigtigt at være godt forberedt i tilfælde af dårligt vejr, og have en 'plan B' i baghånden som kan sættes i værk på selve dagen, hvis vejret ikke arter sig til udendørs aktiviteter.

Det er også vigtigt at nævne, at de fleste musikere ikke sætter deres instrumenter op udendørs uden sikkerhed for at instrumenterne ikke bliver ramt af regn og fugt.

Husk også at hvis der skal bruges strøm i forbindelse med musik til den udendørs vielse, skal der være trukket sikre udendørs el-installationer.

 

Skal vielsen foregå i et åbent område uden akustik, kan det ofte være svært at høre hvad der bliver sagt. Det samme gælder også for musikken der nærmest kan forsvinde ud i den blå luft, hvis den ikke forstærkes. Det er derfor altid en god idé at have et PA-anlæg med mikrofon der kan forstærke lyden, så alle kan høre hvad der foregår.

Strygerkvartet, sangerinde, pianist og fløjtenist til vielse

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved