Livets fest

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo
Wandel Music - musik til fest
tel:+4532112116
booking/kontakt

Bryllupsklar

bryllupsbuket

Livets store fest

 

Alle ønsker sig nok en livets fest, hvor det hele spiller, og der er mange løse ender der skal samles, før man på dagen kan læne sig tilbage og nyde frugten af al planlægningen.

 

Få styr på bryllupsplanlægningen

Ønsket om at skabe de perfekte rammer for sit arrangement munder altid ud i en masse valg, som alle er afgørende for hvordan det bliver når man står på den store dag. Sidste øjebliks beslutninger, overspringshandlinger og stress kan nemt undgås, hvis man er i god tid med at få sine aftaler på plads med alle involverede.

Her på siden kan I finde svar på nogle af de typiske spørgsmål der opstår i bryllupsplanlægningen.

 

Når man spørger et nygift par om hvilke positive ting de husker tydeligst fra deres livs fest, så er svaret ofte: stemningen, maden, de personlige indslag og den levende musik.

Hvis man spørger ind til om der mindre positive oplevelser de husker fra dagen, er der typisk ikke meget at fortælle, ved mindre, at maden var kedelig eller mislykket, at festlokalet var for dårligt ventileret i forhold til antallet af gæster, at musikeren overtog festen med skåle- og skråleviser, at akustikken i rummet var så dårlig, at snakken blandt de mange gæster virkede som en stor rumlen. Dette viser hvor vigtig en betydning rammerne alligevel kan have og at man for så vidt muligt bør undgå at gå på kompromis med kvaliteten i de valg man træffer forud for festen.

 

På de følgende sider kan I finde mere info, der kan hjælpe jer med planlægningen af jeres store dag.

Bryllupsklar, tips til den store dag

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved