Anbefalinger

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo
Wandel Music - musik til fest
tel:+4532112116
booking/kontakt

Anbefalinger af hyggepianist/sanger/band

 

 

Nyeste anbefalinger/anmeldelser

http://www.ratethis.dk/anmeldelser/www.wandelmusic.dk

Anbefalinger af hyggepianist, sanger og band

Tidligere anbefalinger/anmeldelser

 

 

Oktober 2014 - Fødselsdag

Vi vil gerne takke for en dejlig aften. Du var absolut med til at gøre aftenen helt speciel.

Jeg følte, du leverede en helhedsoplevelse, hvor du indlevede dig i stemningen samtidig med, at du tog hensyn til de ønsker, jeg havde. Helt fantastisk var det især, når du sang. Det rørte følelser af mange (gode) slags.

Gæsterne har reageret med stor begejstring – uanset alder.

Jeg kan simpelthen ikke komme i tanker om noget, der kunne gøres bedre eller anderledes fra din side. Jeg tror, at du kommer langt med din begejstring og entusiasme. Når man spiller/synger fra hjertet, rammer det også andre samme sted.

Endnu engang tak, og god vind fremover.

Kærlig hilsen

Preben og Anne Knudsen, Odense

August 2014 - Bryllup

Vores generelle oplevelse var at du leverede en fantastisk dejlig stemning under middagen, vi har hørt meget ros for dit klaverspil, og for din stemme. Det var rigtig dejligt at du ville synge et par sange også. Alt i alt var både gæster og brudeparret MEGET tilfredse med din musik. Du formår at levere nutidig musik med et klassisk strejf, i et roligt tempo, og det er vores indtryk at du var særdeles opmærksom på festen. Så når der var nogen der ville sige noget var du dygtig og hurtig til at få rundet nummeret af på en god måde. Har kun ros til overs, “desværre” ingen kritik, der vil gøre dig bedre, det var nemlig bare en rigtig god oplevelse. Og du får helt klart et like på Facebook :-)

Mvh Tom Henriksen, Viborg

August 2014 - Bryllup

Vi havde en helt fantastisk dag - alt gik lige som vi havde håbet på, så vi kunne ikke have ønsket os den bedre.

Tusind tak fordi du var med til at gøre dagen uforglemmelig.

Din musik skabte det perfekte stemning under middagen, og vi er helt sikre på, at alle vores gæster nød det.

Du levede til fulde op til vores forventninger - også selvom Peter Brink havde sat vores forventninger lidt højt ved at kalde dig "en ung udgave af Bent Fabricius Bjerre". Du kan virkelig noget ved tangenterne, og vi havde i vores vildeste fantasi ikke troet, at både Mads Langer og Dizzy mizz lizzy m.fl. kunne lyde så imponerende på et flygel. Du var virkelig professionel og personlig i din optræden, og vi vil helt sikkert anbefale dig til alle. Din musik vil altid minde os om en skøn dag, og vi håber, at vi får lejlighed til at høre dig spille og synge en anden gang.

Endnu engang tusind tak.

Med venlig hilsen

Marlene og Morten, Vejle

August 2014 - Bryllup

Vi blev gift på en smuk regnvejrsdag 30. august 2014. Virkeligheden overgik alle forventningerne, så vi kunne ikke have ønsket os den bedre.

Bryllupsfesten blev afholdt i Park 13 - Danmarks Japanske Have med 80 gæster. En forholdsvis lille fest i forhold til vores vietnamesiske rødder. Stemningen var intim og romantisk. Det var rigtigt hyggeligt at sidde inde i glassalen og høre regndråberne ramme taget, mens Chrisian fuldendte dette øjeblik ved at levere noget helt fantastisk musik - både som pianist og såvel som solist.

Jeg (bruden) har siden gymnasietiden været forelsket i Christians smukke sangstemme, og har altid drømt om, at han en dag skulle synge til mit bryllup. Denne drøm blev til virkelighed en dag i november 2013. Min lillesøster havde fundet frem til ham efter overværelse i vores lillebrors Dimission fra Hjørring Handelsskole, og siden den dag har hun også forelsket sig i hans stemme. Jeg fik hurtigt overbevist min kommende mand om, at det var Christian som skulle levere stemningsmusikken til vores bryllup.

Vi bestilte 3 sange, hvor den første var "Everything I do (I do it for you)" af Bryan Adams. Den blev sunget efter gommens tale. Næste sang var "Overgir mig langsomt" af Mads Langer, som blev sunget efter brudens tale. Til brudevalsen valgte vi at danse til "vores" sang i stedet for den traditionelle "danske" brudevals. Her sang Christian "Feels like home" af Chantal Kreviazuk. Alle sange var helt fantastiske, og fik en tåre eller to frem i de fleste gæster. Christians version af "everything I do" kunne vi faktisk bedre lide end Bryan Adams'.

Christians musik gik lige i hjertet på os og ikke mindst hans stemme. Vores familie og venner taler stadig om hans smukke musik og stemme. I løbet af aftenen sagde Christian til os, at vi bare skulle sige til, hvis vi ønskede at han skulle synge flere sange. Vi havde ikke forberedt os på flere sange, så kunne ikke komme på nogle lige da han sagde det. Men efter brylluppet har vi ærgret os over, at vi ikke bad ham om at synge flere. Dagen efter kunne vi komme i tanke om mindst 10 sange, som vi gerne villet have hørt. Hans stemme kan man virkelig ikke få for meget af.

Den eneste negative feedback fra en af gæsterne var, at hans repertoire var for lille. Men det havde vi slet ikke lagt mærke til. Vores tanker var et helt andet sted. En anden gæst sagde at Christian var meget bedre live end på den demo, som vedkommende havde hørt inde på facebooksiden.

Vi håber, at vi en dag i fremtiden får lejlighed til at høre Christian spille og synge igen. Det er i hvert fald ikke sidste gang, at vores familie vil benytte Christian som hyggepianist. Christian er yderst professionel i sit arbejde og i det musik, som han leverer. Derudover er han en fantastisk person med et værdisæt, som vi kan identificere os med.

Tusind tak fordi du var med til at fuldende vores dag, Christian.

My & Tu Tran, Aarhus

Maj 2014 - Konfirmation

Vi, vores gæster og konfirmanden var yderst tilfreds med din optræden.

Repertoiret under middagen var velvalgt og levede fuldt op til vores forventning.

Vi synes du spillede behageligt og vil varmt anbefale dig til andre.

Hanne Degn-Pedersen, Fredericia

April 2014 - Sølvbryllup (Middagspianist + band)

Vi siger mange tak for en dejlig aften. Vi er glade og tilfredse med hele forløbet, og I har i høj grad været med til at give os en aften, som vi aldrig vil glemme.

Lige fra den første kontakt inden booking, fik vi et godt indtryk af dig, og det, at du er konservatorieuddannet, gav os en vis garanti for, at vi kunne regne med kvalitet - både fra din side, men også fra de musikere, du valgte at spille sammen med. Og vi blev ikke skuffede.

Det var meget vigtigt for os, at festen ikke blev alt for "folkelig" med "Sejler op ad åen" eller "Knaldrøde gummibåd" o. lign. Den slags lovede du på forhold at undgå, så vi var trygge ved aftalen med dig.

Du leverede hyggelig musik til spisningen. Du promoverede ikke på nogen måde dig selv, og det kunne vi godt lide.

Da I spillede op til dans alle 4, var der væsentlig flere decibel. Selvfølgelig. Det virkede måske lidt voldsomt i starten, men vi skulle jo bare danse, så var det passende. For de, som ikke gad danse, var det måske lidt svært at snakke sammen, men da der i hver time var et kvarters pause, blev deres behov så også lidt tilgodeset.

I spillede med en dejlig spilleglæde alle mand. Det betød utrolig meget. Og kvaliteten holdt.

Der var et bredt repertoire af musik. Både noget, der kunne appellere til unge og lidt ældre. Alle de unge, som jo ikke ville danse, syntes alligevel at musikken var helt fin. Det var ikke årsagen til deres manglende dansen. Og I kunne da vist se, at vi var mange, der havde lyst til at røre os.

Mvh. Mogens og Annemarie, Aalborg

 

 

April 2014 - 60-års fødselsdag

Vi vil meget gerne sige dig tak for din underholdning ved Lena's 60-års fødselsdagsfest i Nyborg d.5.april. Takken er ikke alene fra os, men også fra mange af vore gæster, som synes det hele var lidt "kongeligt"

Lena og Mogens Hansen, Ørbæk

August 2013 - 60 års fødselsdag (Middagspianist + dans solo)

Vores oplevelse af musikken var meget positiv, også selv om vi havde store forventninger. Musikken gjorde det den skulle: Bryde stilheden på en sådan måde, at snakken ved bordene kommer godt i gang. Der er ingen tvivl om, at det har stor betydning, at den musikalske faglighed er på et højt niveau, og når pianisten så også har tæft for og kan mærke selvskabets behov, så må det som i vores tilfælde blive godt. At lytte til kun et instrument en hel aften rummer risikoen for ensformighed. Det skete absolut ikke her, og jeg er overbevist om, at det er den store faglighed der er grunden til det.

At det lykkedes at få gang i dansen i et selvskab, der langsomt reduceredes til det halve, det var en positiv overraskelse, og overgik langt vores forventninger. Vi medgiver dig de allerbedste anbefalinger også på dette område.

Peter S. Nielsen, Karup

Juni 2013 - 60 års fødselsdag

Hej Christian

Vi er loo% tilfredse og du opfyldte vore forventninger til fulde. Både under middagen og efter. Alle hyggede sig, du havde en fantastisk situationsfornemmelse og samarbejdsfornemmelse under aftenens forløb. Og tilbagemeldingerne fra vore gæster er helt enormt. Dejligt du var med til at sætte prikken over i'et til vores fest. Solonummeret - "Every thing I do, I do it for you", var helt fantastisk, din flexibilitet var fantastisk og du opfyldte alle vore ønsker til sange helt super.

Du optrådte sammen med vort barnebarn(15år)

super fornemmelse og skulderklap til dig. det var helt fantastisk.

allerbedste anbefalinger..

Vi giver gerne vore bedste anbefalinger videre.

Hilsen Poul og Joan, Skødstrup

 

Juni 2013 - Bryllup

Endnu engang tak for en super underholdning til vores bryllup d 7.6.13., det levede helt op til vores forventninger. Mange af vores gæster roste dig også for en proffesionel og personlig optræden.

Musikken var helt efter vores ønske også det specielle klassiske musikstykke vi havde ønsket.

Desuden supercool at en af vores gæster sang til dit akkompagnement.

Vi kan varmt anbefale dig til andre bryllupsfester.

Tak fordi du var med til at gøre vores store dag endnu mere festlig.

Stort knus Ylva og Christian, Frederikshavn

 

Maj 2013 - Bryllup

Tusind tak for en rigtig dejlig oplevelse. Det har været udfordrende at finde den rette pianist til vores bryllup d.04.05.2013. Ikke mindst fordi der ville være et stort publikum(200 gæster), men også fordi at det er et anderledes publikum der er vant til at blive underholdt af karaoke, som er det traditionelle indslag til et vietnamesisk bryllup. Det var da også med nervøsitet og spænding, at vi valgte at erstatte karaoke´en med en pianist. Men vores fest blev virkelig fuldendt med din professionelle, og ikke mindst personlige optræden. Det kunne mærkes med det samme, da du satte dig ned for at spille, gæsterne blev pludseligt meget stille, og puha, jeg var nervøs for om de kunne lide det. Men det viste sig straks at min bekymring har været fuldstændig overflødig. For vi havde virkelig været nervøse for om vores gæster kunne lide denne anden form for underholdning, og det er med stor glæde at vi kan fortælle, at det væltede ind med ros for din optræden. Alle vore gæster har rost dig til skyerne, og vores fætter fra Norge, vil sågar hyre dig til hans bryllup i Norge, når det bliver aktuelt.

Vi følte virkelig din tilstedeværelse, og du var yderst fleksibel både hvad angik sange, men også da du indvilgede i at spille duetter med vores fætter. Hvilken fantastisk stemning I fik skabt!

Du har fuldstændig overgået vores forventninger, for du bidrog virkelig til en uforglemmelig skøn fest. Du spillede og sang fantastisk og var i særdeleshed med til at skabe den vidunderlige stemning den aften.

Vi kan ikke sætte en finger på noget, for vi har kun positive ting at sige om dig. Vi er dig meget taknemmelig for at have givet os en uforglemmelig bryllupsfest. Vi har efterhånden været til en del bryllupper, og jeg må sige at der til dags dato endnu ikke har været noget musik/underholdningsindslag der har overgået din præstation!

Vi vil for altid have dig og din optræden i vores minder fra denne skønne dag, og vi håber at vi en skønne dag har lejlighed til at få den fornøjelse af at høre dig spille for os igen.

Hermed de varmeste anbefalinger fra en meget tilfreds kunde!

Held og lykke med fremtiden, Christian.

Hilsen Tu T. Pham & Maria Dinh, Odense

Maj 2013 - Bryllup

Vi kan kun takke dig tusind gange. Du bidrog virkelig til en fantastisk aften, og vi kunne bare blive ved med at høre dig spille. Du ramte helt perfekt med din musik - mere end vi kunne forvente!! - og du klarede jo bare brudevalsen perfekt!! - og at du lige kunne blive lidt ekstra og tage brudevalsen og et ekstranummer med var helt perfekt - og du synger jo fantastisk!!! Så vi er bare så taknemmelige!! Vi kunne bare blive ved med at høre på dig spille og synge.

Vores gæster var også meget imponeret og begejstrede for dig og musikken - vi kunne blive ved med at høre dig spille og synge! Vi har også hørt din CD, og den er rigtig god! Du er meget talentfuld. Alle taler om dig og anbefaler dig til alle på deres vej! Vi var så lykkelige for, at vi fandt dig på nettet. Der var intet skidt overhoved. Vi har kun rosende ord!!! Du synger fantastisk, og det vil vi selvfølgelig gerne have hørt mere af, men det må blive til næste arrangement :0)

Ej men vi kan slet ikke få armene ned - du bidrog virkelig til en fantastisk aften!!! Vi elskede vores bryllupsdag, og vi vil gerne opleve den igen og igen!!

Der var ikke noget at sætte en finger på med noget som helst i forbindelse med bookingen af dig til vores bryllup. Det hele har forløbet perfekt, og dejligt at du var fleksibel!!!

Det er forhåbentlig ikke sidste gang, at vi hører til dig. Vi vil i hvert fald lade høre fra os til evt. fremtidige arrangementer i vores nye liv som mand og kone og nybagte forældre - lige om lidt :0)

Helle og Mikael Theil Hessellund, Aalborg

Juni 2012 - Bryllup

Fantastisk musiker og ikke mindst sanger....super god situationsfornemmelse. Meget professionel.

Bliver klart anbefalet til andre.

Kh. Martin og Luise

 

Maj 2012 - Bryllup

Tusind tak for en fuldstændig uforglemmelig dag. Musikken var hel suveræn og vores gæster snakker stadig om dig. Du har nok også lige fået et par ekstra hits på youTube efter vores bryllup. :-)

Det var i høj grad musikken og din væremåde, der skabte en fantastisk stemning til vores fest og da du så også sang et par numre for os var alle fuldstændig målløse. Vi kunne overhovedet ikke have ønsket os at noget skulle have været anderledes. Det var over al forventning og utroligt stemningsfyldt og smukt.

Der er i øvrigt en del der har spurgt om dit navn fordi de var vilde med dine egne numre.

Kort sagt har du de varmeste anbefalinger fra både os og vores gæster. Vi holder aldrig fest uden dig igen og Daniel har allerede planer om at booke dig til vores sølvbryllup :-)

Tusind tusind tak for den fantastiske stemning du skabte.

De varmeste hilsner

Daniel og Heidi Moalem Klemmensen

Referencer

Hyggepianist Christian Wandel

 

Hoteller og kroer

Comwell Kongebrogaarden, Middelfart

Comwell, Holte

D'angleterre, København

Gl. Løgten Strandkro, Hornslet

Glamsbjerg Hotel

Helnan Marselis Hotel, Aarhus

Hjørring Kro, Hjørring

Hotel Arnbjerg, Varde

Hotel Blicher, Ry

Hotel Frederiksminde, Præstø

Hotel Hedegaarden, Vejle

Hotel Hjerting, Esbjerg V

Hotel Hvide Hus, Aalborg

Hotel Julsø, Ry

Hotel Limfjorden, Thisted

Hotel Nilles Kro, Sabro

Hotel Phønix, Hjørring

Hotel Scandic, Kolding

Hotel Tannishus, Bindslev

Hotel Thinggaard, Hurup Thy

Løkkens Vejkro, Løkken

Malling Kro, Malling

Montra Skaga Hotel, Hirtshals

Nymindegab Kro, Nørre Nebel

Odder Park Hotel, Odder

Rold Storkro, Skørping

Sabro Kro, Sabro

Scandic Bygholm Hotel, Horsens

Scandic Hotel, Silkeborg

Svendborg Hotel, Svendborg

Tyrstrup Kro, Christiansfeld

Vejlefjord Hotel, Stouby

Aars Hotel, Aars

 

Restaurationer

Bryghuset Vendia, Hjørring

Bryggen, Nibe

Café Hack, Aarhus

Davinci Ristorante, Hadsund

Den Røde Okse, Esbjerg

Fårup Skovhus, Jammerbugt

Golf Salonen, Viborg

Julsøgården, Silkeborg

Langelinie Pavillonen, København

Møllehuset, Frederikshavn

Nygaards Mølle, Frederikshavn

Ocean Club, København Ø

Pennas Restaurant, Frederikshavn

Restaurant Frederikshøj, Aarhus

Restaurant Knapp, Aabenraa

Restaurant Koch, Aarhus

Restaurant Martino, Aarhus

Restaurant Skovbakken, Odense

Restaurant Svalegården, Aalborg

Restaurant Svanelunden, Hjørring

Restaurant Aalekrogen, Silkeborg

Skal Pavillonen, Nibe

Tolne Skovpavillon, Tolne

Varnapalæet, Aarhus

Slotte/Herregårde

Dronninglund Slot, Dronninglund

Gl. Vrå Slot, Tylstrup

Gram Slot, Gram

Hvedholm Slot, Faaborg

Jomfruens Egede, Faxe

Rosenfelt Gods, Vordingborg

Sophiendal Gods, Låsby

Store Restrup Herregård, Nibe

Sæbygård Slot, Sæby

Tøystrup Gods, Ryslinge

 

Spillesteder

Det musiske Hus, Frederikshavn

Gigantium, Aalborg

Langelandsfestival, Rudkøbing

MCH Messecenter Herning

Musikhuset, Aarhus

Musikhuset, Esbjerg

Nordkraft, Aalborg

Tinghallen Kongres- og Musikhus, Viborg

Vendelbohus, Hjørring

Værket, Randers

Andre steder

Bruun’s Galleri, Aarhus

Brønderslev Gymnasium, Brønderslev

Flyvestation Karup, Karup J

Frederikshavn Handelsskole, Frederikshavn

Grilleriet, Nørresundby

Hjørring Gymnasium, Hjørring

Knivholt, Frederikshavn

Munkebo Kulturcenter, Munkebo

Storcenter Nord, Aarhus N

Turbinehallen, Aarhus

Centralværkstedet, Aarhus

Aarhus Universitet, Aarhus

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved