Sanger til Vielse

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo
Wandel Music - musik til fest
tel:+4532112116
booking/kontakt

Sanger til Bryllup og Vielse

 

Det er altid en stor fornøjelse at optræde til bryllupper og gennem min sang være med til at hylde kærligheden.

 

Jeg synger den eller de sange I ønsker fremført til ceremonien i kirken - enten a cappella eller med klaverakkompagnement. Jeg kan også medbringe flere sangere/musikere efter behov. F.eks. hvis du ønsker et helt gospelkor (ring og hør nærmere)

 

Rent genremæssigt er det meget bredt, hvad jeg kan synge.

Af de mest populære sange, kan nævnes: "Everything I Do (I do it for you)", "From this moment on", "Can you feel the love tonight", "All you need is love", "When You Say Nothing At All" og "Oh, happy day"

 

Jeg synger på dansk eller engelsk, enten a capella eller med klaverakkompagnement, og kører som udgangspunkt ud og optræder hele landet. Har I et specielt ønske, så ring endelig til mig, så finder vi sammen ud af en god løsning. Det er også muligt at booke med guitarist, strygerensemble.

 

Priser fra 2.500 kr.

 

Booking:

Ring på tlf: 20 88 81 59 eller benyt nedenstående kontaktformular.

 
 
 
Ja
Nej
 
 
Strygerensmble, sangerinde, pianist og fløjtenist til vielse

Billeder fra udendørs vielse på Rosenholm Slot, hvor Wandel Music leverede musik til vielsen med pianist, strygerkvartet, sangerinde og fløjtenist.

Pianist og sanger til udendørs vielse

TAGS: Musiker til vielse; sanger til vielse; pianist til vielse; vielsesmusik; en sang i kirken til brylluppet; en romantisk sang til vielsen; en speciel sang til ceremonien; vielse med klaver og sang; musik til kirken bryllup; musik til bryllup i kirken; strygerensemble til vielse, strygerkvartet til bryllup og vielse, sangerinde til vielse

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved