Anbefalinger (Side 2)
tel:+4532112116
booking/kontakt

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo

Anbefalinger af hyggepianist


 1 - 2 - 3


April 2014 - 60-års fødselsdag

 

Vi vil meget gerne sige dig tak for din underholdning ved Lena's 60-års fødselsdagsfest i Nyborg d.5.april. Takken er ikke alene fra os, men også fra mange af vore gæster, som synes det hele var lidt "kongeligt"

 

Lena og Mogens Hansen, Ørbæk

 

 

August 2013 - 60 års fødselsdag (Middagspianist + dans solo)

 

Vores oplevelse af musikken var meget positiv, også selv om vi havde store forventninger. Musikken gjorde det den skulle: Bryde stilheden på en sådan måde, at snakken ved bordene kommer godt i gang. Der er ingen tvivl om, at det har stor betydning, at den musikalske faglighed er på et højt niveau, og når pianisten så også har tæft for og kan mærke selvskabets behov, så må det som i vores tilfælde blive godt. At lytte til kun et instrument en hel aften rummer risikoen for ensformighed. Det skete absolut ikke her, og jeg er overbevist om, at det er den store faglighed der er grunden til det.

 

At det lykkedes at få gang i dansen i et selvskab, der langsomt reduceredes til det halve, det var en positiv overraskelse, og overgik langt vores forventninger. Vi medgiver dig de allerbedste anbefalinger også på dette område.

 

Peter S. Nielsen, Karup

 

 

Juni 2013 - 60 års fødselsdag

 

Hej Christian

Vi er loo% tilfredse og du opfyldte vore forventninger til fulde. Både under middagen og efter. Alle hyggede sig, du havde en fantastisk situationsfornemmelse og samarbejdsfornemmelse under aftenens forløb. Og tilbagemeldingerne fra vore gæster er helt enormt. Dejligt du var med til at sætte prikken over i'et til vores fest. Solonummeret - "Every thing I do, I do it for you", var helt fantastisk, din flexibilitet var fantastisk og du opfyldte alle vore ønsker til sange helt super.

Du optrådte sammen med vort barnebarn(15år)

super fornemmelse og skulderklap til dig. det var helt fantastisk.

allerbedste anbefalinger..

Vi giver gerne vore bedste anbefalinger videre.

 

Hilsen Poul og Joan, Skødstrup


Juni 2013 - Bryllup

 

Endnu engang tak for en super underholdning til vores bryllup d 7.6.13., det levede helt op til vores forventninger. Mange af vores gæster roste dig også for en proffesionel og personlig optræden.

Musikken var helt efter vores ønske også det specielle klassiske musikstykke vi havde ønsket.

Desuden supercool at en af vores gæster sang til dit akkompagnement.

Vi kan varmt anbefale dig til andre bryllupsfester.

Tak fordi du var med til at gøre vores store dag endnu mere festlig.

 

Stort knus Ylva og Christian, Frederikshavn


Maj 2013 - Bryllup

 

Tusind tak for en rigtig dejlig oplevelse. Det har været udfordrende at finde den rette pianist til vores bryllup d.04.05.2013. Ikke mindst fordi der ville være et stort publikum(200 gæster), men også fordi at det er et anderledes publikum der er vant til at blive underholdt af karaoke, som er det traditionelle indslag til et vietnamesisk bryllup. Det var da også med nervøsitet og spænding, at vi valgte at erstatte karaoke´en med en pianist. Men vores fest blev virkelig fuldendt med din professionelle, og ikke mindst personlige optræden. Det kunne mærkes med det samme, da du satte dig ned for at spille, gæsterne blev pludseligt meget stille, og puha, jeg var nervøs for om de kunne lide det. Men det viste sig straks at min bekymring har været fuldstændig overflødig. For vi havde virkelig været nervøse for om vores gæster kunne lide denne anden form for underholdning, og det er med stor glæde at vi kan fortælle, at det væltede ind med ros for din optræden. Alle vore gæster har rost dig til skyerne, og vores fætter fra Norge, vil sågar hyre dig til hans bryllup i Norge, når det bliver aktuelt.

 

Vi følte virkelig din tilstedeværelse, og du var yderst fleksibel både hvad angik sange, men også da du indvilgede i at spille duetter med vores fætter. Hvilken fantastisk stemning I fik skabt!

Du har fuldstændig overgået vores forventninger, for du bidrog virkelig til en uforglemmelig skøn fest. Du spillede og sang fantastisk og var i særdeleshed med til at skabe den vidunderlige stemning den aften.

 

Vi kan ikke sætte en finger på noget, for vi har kun positive ting at sige om dig. Vi er dig meget taknemmelig for at have givet os en uforglemmelig bryllupsfest. Vi har efterhånden været til en del bryllupper, og jeg må sige at der til dags dato endnu ikke har været noget musik/underholdningsindslag der har overgået din præstation!

 

Vi vil for altid have dig og din optræden i vores minder fra denne skønne dag, og vi håber at vi en skønne dag har lejlighed til at få den fornøjelse af at høre dig spille for os igen.

 

Hermed de varmeste anbefalinger fra en meget tilfreds kunde!

Held og lykke med fremtiden, Christian.

 

Hilsen Tu T. Pham & Maria Dinh, Odense

 

 

Maj 2013 - Bryllup

 

Vi kan kun takke dig tusind gange. Du bidrog virkelig til en fantastisk aften, og vi kunne bare blive ved med at høre dig spille. Du ramte helt perfekt med din musik - mere end vi kunne forvente!! - og du klarede jo bare brudevalsen perfekt!! - og at du lige kunne blive lidt ekstra og tage brudevalsen og et ekstranummer med var helt perfekt - og du synger jo fantastisk!!! Så vi er bare så taknemmelige!! Vi kunne bare blive ved med at høre på dig spille og synge.

Vores gæster var også meget imponeret og begejstrede for dig og musikken - vi kunne blive ved med at høre dig spille og synge! Vi har også hørt din CD, og den er rigtig god! Du er meget talentfuld. Alle taler om dig og anbefaler dig til alle på deres vej! Vi var så lykkelige for, at vi fandt dig på nettet. Der var intet skidt overhoved. Vi har kun rosende ord!!! Du synger fantastisk, og det vil vi selvfølgelig gerne have hørt mere af, men det må blive til næste arrangement :0)

 

Ej men vi kan slet ikke få armene ned - du bidrog virkelig til en fantastisk aften!!! Vi elskede vores bryllupsdag, og vi vil gerne opleve den igen og igen!!

 

Der var ikke noget at sætte en finger på med noget som helst i forbindelse med bookingen af dig til vores bryllup. Det hele har forløbet perfekt, og dejligt at du var fleksibel!!!

 

Det er forhåbentlig ikke sidste gang, at vi hører til dig. Vi vil i hvert fald lade høre fra os til evt. fremtidige arrangementer i vores nye liv som mand og kone og nybagte forældre - lige om lidt :0)

 

Helle og Mikael Theil Hessellund, Aalborg

 

Juni 2012 - Bryllup

 

Fantastisk musiker og ikke mindst sanger....super god situationsfornemmelse. Meget professionel.

Bliver klart anbefalet til andre.

 

Kh. Martin og Luise

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved