Band
Band til bryllup, firmafest, fødselsdag og julefrokost

RayBand

Band til fest og dans


Om du har brug for et band til bryllup, firmafest eller koncert, så får du i RayBand et meget alsidigt band som med en kæmpe portion spilleglæde og musikalitet samt mange års erfaring formår at få både nutidige og ældre udødelige hits til at få den rigtige energi og varme som kan mærkes.


Festbandet der får alle ud på dansegulvet!

RayBand er garanten for et brag af en fest HVER gang. Bandet består udelukkende af professionelle musikere, stilen er legende og dansabel på højt niveau.

 

Det planlagte repertoire spænder vidt fra Pharell over Prince til Danseorkesteret og Lukas Graham, men musikken udvikler sig altid i løbet af aften i tæt samspil med publikum. Bandet inviterer indenfor og lader publikum være en del af musikoplevelsen. Der er aldrig to aftener, der er ens. Du kan høre demo'er med RayBand på denne side.

 

RayBand kan variere i størrelsen alt efter det musikbudget der er lagt til dit arrangement.

 

Bandet kan bookes i hele landet.RayBand består af rutinerede musikere fra Jylland og Sjælland, der alle har mange års professionel erfaring bag deres instrumenter.


Bandet har faktisk flere musikere på hvert instrument, så det næsten altid er muligt at stille et superstærkt hold, når der er bud efter os, og Bandet kan derfor også tilpasses det enkelte arrangement med den konstellation, der ønskes. Er du f.eks. helt vild med saxofon, så kan vi også medbringe en saxofonist.

 

Bandet medbringer selv PA-anlæg der kan spille mellemstore lokaler op. Der medbringes også stemningsskabende lys/spots.


Ved udendørs arrangementer eller arrangementer i større haller, indhentes tilbud fra eksternt lydfirma.


"Christian og bandet var helt fantastiske efter middagen og spillede de bedste cover numre hele natten - så dansegulvet var fyldt."


Jens-Kristian & Anja Leth Zimmer, Bryllup

Andre bookede også

TAGS: band til fest; festband; band til dans; bryllupsband; bryllupsorkester; RayBand; band til firmafest; RayBand; livemusik til fest; liveband til fest; liveband til bryllup; alsidigt orkester; partyband; jamband; danseorkester; fest band; festband firmafest; musik til firmafest; band til bryllup. musik til sølvbryllup; band til sølvbryllup; band til 60 års fødselsdag; musik til 40 års fødselsdag; festband til 50 års fødselsdag