Bryllupsklar
tel:+4532112116
booking/kontakt

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo

Bryllupsklar

Få tips og råd til din bryllupsplanlægning


Når man sætter sig ned og har besluttet sig for at holde bryllup, er der et hav af overvejelser, at skulle igennem. På denne hjemmeside er listet og beskrevet en del af de relevante emner i forhold til bryllupsplanlægningen.


Jeg har i kraft af mit hverv som musiker, været til rigtig mange bryllupper i løbet af de sidste 16 år. Jeg har på første hånd oplevet hvor godt et bryllup kan gå, når al den forud liggende planlægning har været i top, og har også oplevet hvordan et bryllup med mindre god planlægning kan køre helt af sporet og blive en mindre god oplevelse. Heldigvis hører sidstnævnte sjældenheden til.


Gennem mit job som sanger til vielse, hyggepianist til middag, musiker i bandet til dansen og som ansvarlig for booking, er jeg ofte med inde over en stor del af planlægningen der går forud for livets store fest - selvfølgelig primært ud fra et musikalsk synspunkt. Via samtaler med vordende brudepar, toastmastere, hoteller, restaurationer m.fl., har jeg efterhånden fået opbygget en stor viden omkring planlægning og afvikling af livets store fester.


Jeg håber, at du/I kan få gavn af informationerne på denne side.


/Christian Wandel, musiker, sanger og fotograf


Mangler du musik til brylluppet? Find det her


Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved