Sanger
Sanger til bryllup, vielse, begravelse eller bisættelse

Sanger til en speciel lejlighed


Har du brug for en mandlig sanger til f.eks. vielse/bryllup/konfirmation, vil du overraske den du holder af, eller vil du gerne have en sang sunget i forbindelse med en bisættelse/begravelse?

Uanset anledning, sætter jeg mig altid for mål, at de sange jeg synger, skal være nærværende med et stærkt personligt udtryk og kunne mærkes helt ind i hjertet.


Musikalsk indslag

- Optræden med én sang eller flere.

- Du har selv indflydelse på hvilke sange der skal optrædes med

- Med klaver eller uakompagneret, alt efter hvad der passer ind.


Jeg har både originale sange samt kopisange på repertoiret som befinder sig indenfor en bred vifte af genrer: f.eks. pop, soul, ballads, jazz og evergreens.


Der medbringes gerne el-klaver samt mindre PA-anlæg (Mikrofon + Højttalere) efter behov


Ring på tlf: 20 88 81 59 for at høre mere eller benyt kontaktformularen

TAGS: sanger til bryllup; sanger til begravelse; mandlig sanger; musikalsk indslag; sanger konfirmation; sang og klaver; sang til det sidste farvel; sanger til fest; sanger til indslag; sanger overraskelse; sanger til dimission; sanger til foredrag; sanger til fest; sanger til bryllup i kirken; sanger til bryllup jylland; sanger til bryllup vielse; sanger til festlige anledninger; sanger til kirkebryllup; sanger til 30 års fødselsdag; sanger til 40 års fødselsdag; sanger til 50 års fødselsdagsfest; sanger til 60 års fødselsdag; sanger til 70 års fødselsdag; sanger til 80 års fødselsdag; sanger til jubilæum; musikalsk indslag til fødselsdagsfest