Sanger
tel:+4532112116
booking/kontakt

Hyggepianist, sanger og band til bryllup, konfirmation, reception, fødselsdag, firmafest, sølvbryllup, jubilæum m.m.

Wandel Music Logo
Sanger til bryllup, vielse, begravelse eller bisættelse

Sanger til en speciel lejlighed


Har du brug for en mandlig sanger til f.eks. vielse/bryllup/konfirmation, vil du overraske den du holder af, eller vil du gerne have en sang sunget i forbindelse med en bisættelse/begravelse?

Uanset anledning, sætter jeg mig altid for mål, at de sange jeg synger, skal være nærværende med et stærkt personligt udtryk og kunne mærkes helt ind i hjertet.


Musikalsk indslag

- Optræden med én sang eller flere.

- Du har selv indflydelse på hvilke sange der skal optrædes med

- Med klaver eller uakompagneret, alt efter hvad der passer ind.


Jeg har både originale sange samt kopisange på repertoiret som befinder sig indenfor en bred vifte af genrer: f.eks. pop, soul, ballads, jazz og evergreens.


Der medbringes gerne el-klaver samt mindre PA-anlæg (Mikrofon + Højttalere) efter behov


Ring på tlf: 20 88 81 59 for at høre mere eller benyt kontaktformularen

TAGS: sanger til bryllup; sanger til begravelse; mandlig sanger; musikalsk indslag; sanger konfirmation; sang og klaver; sang til det sidste farvel; sanger til fest; sanger til indslag; sanger overraskelse; sanger til dimission; sanger til foredrag; sanger til fest; sanger til bryllup i kirken; sanger til bryllup jylland; sanger til bryllup vielse; sanger til festlige anledninger; sanger til kirkebryllup; sanger til 30 års fødselsdag; sanger til 40 års fødselsdag; sanger til 50 års fødselsdagsfest; sanger til 60 års fødselsdag; sanger til 70 års fødselsdag; sanger til 80 års fødselsdag; sanger til jubilæum; musikalsk indslag til fødselsdagsfest

Wandel Music - CVR: 37330353 - Hovednummer: 32 112 116

Copyright © 2015 - All Rights Reserved