Musik til konfirmation

Musik til konfirmation

Afdæmpet klavermusik og akkompagnement til omdeltesange

Musik til konfirmationsmiddag med pianist, Christian Wandel

I får en afdæmpet musikoplevelse med klaverspil på enten stedets klaver/flygel eller medbragt el-piano og skulle nogle af jeres gæster have medbragt en sang, sørger jeg gerne for et godt akkompagnement som I kan synge til.


Jeg har over 20 års professionel erfaring som pianist, og har i de sidste mange år også optrådt som pianist til mange konfirmationer i både Jylland, på Fyn og på Sjælland.


Jeg er altid opmærksom på hvad der foregår til middagen, så musikken kommer til at afspejle stemningen i lokalet, og jeg har som musiker typisk et tæt samarbejde med køkkenet og toastmaster, så middagen kommer til at forløbe smidigt.


Repertoire

Repertoiret er bredt (alt fra pop til jazz) og spillestilen diskret, så gæsterne stadig kan snakke med hinanden rundt om bordene. Jeg fornyer mit repertoire jævnligt, så nyere populære sange fra ind- og udland også får plads på min spilleliste. Jeg udvælger typisk repertoiret, så der er noget for enhver smag og alle aldersgrupper.


Omdelte sange

I mine mange år som hyggepianist, har jeg stiftet bekendtskab med utroligt mange sange, så jeg kan de fleste af de gængse melodier på rygraden. Det er dog altid en god idé at fremsende info om sange forud for middagen, så jeg kan nå at lære en eventuelt ukendt sang hjemmefra.

Musik til konfirmation

ANMELDELSER AF PIANIST TIL KONFIRMATION

Vi havde Christian fra Wandel Music til at spille klavermusik under middagen til vores datters konfirmationsfest. Vi har brugt Wandel Music før, og også denne gang var vi ovenud tilfredse med musikken - og det samme var vores gæster.


Poul Olesen

Hjørring

Christian spiller fantastisk og har et meget bredt repertoire. Musikken afpasses meget fint til festens stemning og aktiviteter. Vores gæster har alle rost musikken og vi er yderst tilfredse med vores valg af Christian som hyggepianist til vores fest og bruger ham gerne igen.


Pernille Kimmbech

Ringsted

Vi havde booket Christian til at spille til vores datters konfirmation. Og det er vi bare så glade for vi gjorde. Christian sad så fint i baggrunden og fremtryllede de skønneste melodier. Stort blandet repetoire. Vores gæster roste musikken og det var en kæmpe prik over I’et at vi valgte Christian


Henriette Simonsen

Slagelse

Vejledende priser på pianist til konfirmation


En konfirmationsmiddag tager typisk i omegnen af 4-5 timer (afhængigt af hvor mange retter og indslag der er)

Jeg ankommer typisk indenfor en time før jeg skal starte med at spille, så jeg kan være klar, når I går til bords.

Er der ikke instrument på stedet, har jeg mit el-piano med og sørger for at det er sat op senest 15 minutter før planmæssig spilstart.


Pris for hyggepianist til konfirmation på Sjælland


Op til 4 timer fra 4.900 DKK + evt. tilvalg + evt. kørsel


Ekstra time koster

1000 DKK (Ved forudbestilling) / 1.500 DKK (På selve dagen)


Musik til dans

Det er i de fleste tilfælde muligt at tilkøbe musik til dansen.  

Ønsker I musik til dans, er det enten muligt med festband eller med klaver + sang.


Booking

I forbindelse med booking fremsendes en skriftlig bookingbekræftelse og der opkræves et depositum på 25% (min. 1.500 DKK)SEND FORESPØRGSEL PÅ PIANIST TIL KONFIRMATION

 
 
 
 
 
 
 
 
Op til 4 timer
Op til 5 timer
Mere end 5 timer (uddyb gerne i besked)
 
 
 

TAGS: Musiker til konfirmation; musik til konfirmation; pianist til konfirmation; hyggemusiker til konfirmation; dinnerpianist konfirmation jylland; middagspianist til konfirmation fyn; hyggepianist konfirmation sjælland jylland og fyn; festmusik til konfirmation; underholdning til konfirmation; middagsmusik til konfirmation; pianist der kan spille til festsange til konfirmation; musik til konfirmation sjælland; musik til konfirmation fyn; musik til konfirmation jylland