Sanger/Pianist til Begravelse

En sang til det sidste farvel

Sanger til Begravelse/Bisættelse

Det  er aldrig sjovt at skulle sige farvel til en person man holder af. Men der er mange måder hvorpå man kan gøre det til en smuk og personlig oplevelse. Musikken kan her spille en rigtig stor rolle. F.eks. med en sanger til bisættelsen eller begravelsen.


Jeg har flere gange optrådt med et musikalsk indslag som pianist og sanger til begravelse eller bisættelse, hvor jeg er blevet bedt om at synge en bestemt sang som afdøde holdt meget af, eller en sang som de pårørende har følt ville passe rigtig godt ind i ceremonien. Derudover har jeg lavet klaverakkompagnement til de sange der skulle synges samt spillet stille og fredfyldt indgangsmusik på klaver. 


Rent genremæssigt er det meget bredt, hvad jeg kan synge og spille.

Her er et udpluk af de sange jeg har optrådt med tidligere: "Om lidt blir her stille", "Amazing Grace", "Somewhere Over The Rainbow", "Dejlig er jorden", "You raise me up", "Du som har tændt millioner af stjerner", "I skovens dybe stille ro" og "What a wonderful World"


Jeg synger på dansk eller engelsk, enten med eget klaverakkompagnement.


Musik og sang til bisættelse

Booking af sanger til bisættelse/begravelse


- Mulighed for 1-3 sange efter jeres ønske.

- Mulighed for klaverakkompagnement til fællessalmer

- Mulighed for afdæmpet meditativt klaverspil inden ceremonien starter.


Priser fra 3.900 kr. + transport


Ring på tlf: 20 88 81 59 eller benyt nedenstående kontaktformular.SEND FORESPØRGSEL PÅ MUSIK TIL BISÆTTELSE/BEGRAVELSE

 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
 
 

TAGS: pianist til begravelse; sanger til begravelse; akkompagnatør til salmer; akkompagnatør til sange; hyggemusik til bisættelse; musik til bisættelse; sanger til bisættelse; pianist til bisættelse; smuk musik til begravelse; en anderledes begravelse og bisættelse; en sang til det sidste farvel; musik til det sidste farvel; musik til bisættelse i kapel; musik til bisættelse jylland; musik til bisættelse sjælland; musik til bisættelse fyn; sanger og pianist til bisættelse københavn