Musik til begravelse og bisættelse

Pianist til bisættelse/begravelse

En smuk afsked!


Jeg har mange gange optrådt til kirkelige eller borgerlige ceremonier som pianist (og sanger) til bisættelse og begravelse.


Der er nogen der synes det kan blive for højtideligt med det traditionelle orgel til præludium, salmer og postludium. Derfor bliver jeg jævnligt spurgt om jeg vil akkompagnere på klaver eller flygel til fællessalmer og optræde med enten instrumentalmusik på klaver eller med et par sange til ceremonien.


Jeg akkompagnerer til jeres fællessalmer/-sange

Jeg optræder gerne med en eller flere sange som et musikalsk indslag - efter jeres ønske.

Jeg spiller gerne lidt stemningsskabende og meditativt baggrundsmusik mens tilhørerne indfinder sig eller under selve arrangementet, hvis det ønskes.

Der spilles på stedets flygel/klaver eller medbringes el-klaver

Om nødvendigt medtages endvidere PA-anlæg med mikrofon.Ring gerne på tlf: 20 88 81 59 eller send en besked via kontaktformularen her på siden for at få et uforpligtende tilbud på musikken til ceremonien. 

Klavermusik til bisættelse
Sang til bisættelse
Musik til bisættelse og begravelse
Klaver og sang til bisættelse

SEND DIREKTE FORESPØRGSEL TIL PIANISTEN

 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
Ved ikke
 
 
 

TAGS: musik til ceremoni, pianist til dimission, bisættelse; musikalsk ledsagelse til;  pianist til fællessange; akkompagnatør; musik til begravelse; pianist til bisættelse; pianist til begravelse; pianist bisættelse; pianist begravelse; pianist vielse; pianist til sange i kirken; pianist til ceremoni; musik og sang til bisættelse; musik og sang til begravelse; optræden i kirken til bisættelse