Musik til Fed Fredag i Friheden

Wandel Music leverer musik til årets Fed Fredage i Friheden!

(03/03/2019)


Musik til Fed Fredag i Tivoli Friheden, Aarhus

Igen i år leverer Wandel Music musik til Fed Fredag i Tivoli Friheden i smilets by.

Du vil kunne opleve et yderst velspillende band i Ginbaren hver fredag fra 19/04 til 6/9 før aftenens hovednavn går på og igen til afterparty efter de sidste toner er klinget ud på Friluftsscenen.


Ginbaren blev taget rigtig godt imod af publikum i både 2017 og 2018, og vi gentager derfor successen til Fed Fredag i 2019, hvor du d. 19. april kl. 18 vil kunne købe den første Gin/Tonic og opleve Ginbar-bandet inden åbningskoncerten med NOAH og Rasmus Walther. Efter koncerten spiller bandet op til afterparty i Hermans, hvor der spilles op til fest og dans.


"Både i 2017 og i 2018 oplevede vi en stor succes med musikken i parken, og det var en stor fornøjelse at være med til at lave en god musikalsk ramme til Frihedens publikum. Konceptet består i sin helhed af en lille GinBar i en stor container. Her langes Gin og Tonic over to gamle opretstående klaverer, der er omdannet til bar-diske, alt imens bandet spiller glade toner i bedste New Yorker-stil" siger Christian Wandel, der er forsanger og pianist i bandet på flere af de 21 fredage.


Bandet og bartenderne udgør ét team, hvor samspillet gør baren til en oplevelse ud over det sædvanlige. Rent musikalsk spilles der over en bred vifte af genrer, hvor en let jazzet undertone er gennemgående. Der optrædes således bl.a. med evergreens, jazz-standards og jazzificerede udgaver af nyere pop-/rock-musik.

Efter aftenens hovednavn lægges stilen lidt om, og der bydes op til dans enten udendørs foran Ginbaren eller i Hermans, hvor publikum kan fortsætte festen. Her spiller bandet en bred vifte af kendte dansehits fra de seneste 7 årtier.


Læs mere og se programmet for Fed Fredag på Frihedens Hjemmeside.

Musiker til jul i Friheden 2016
Musiker til jul i Friheden 2016
Musiker til jul i Friheden 2016